Aquest és el nou web de l'associació dels Col·leccionistes de Plaques de Cava (CPC).

SOL·LICITUD D'ALTA DE SOCI / SÒCIA

Cal omplir obligatòriament totes les caselles d'aquesta sol·licitud. L'incompliment d'aquesta norma suposarà el seu rebuig automàtic.

La CPC és la degana d'aquest vessant del col·leccionisme, atès que fou fundada l'any 1994. Avui dia aquesta afició és compartida per un gran nombre de persones, que han aconseguit que el col·leccionisme de plaques de cava hagi esdevingut un autèntic fenomen social.

Des de la CPC sempre s'ha vetllat pel manteniment d'aquesta afició, organitzant trobades i aplecs de col·leccionistes i alhora creant el seu propi Catàleg Oficial, on de manera molt acurada
estan recollides totes les plaques pertanyents als diferents cellers elaboradors de cava, vins escumosos i sidres escumoses, repartits per tot el territori de l'estat. L'esmentat Catàleg, però, tan sols està a l'abast exclusiu dels nostres socis i sòcies i des de sempre ha estat el referent per a tots els bons col·leccionistes.

 

Recentment, dins del si de la CPC s'ha creat la Penya Barcelonista dels Col·leccionistes de Plaques de Cava, a la qual poden pertànyer de forma automàtica tots els socis i sòcies de la CPC, sense que això els impliqui cap increment de la seva quota anual.

La Penya organitza la retransmissió de tots els partits de futbol en els quals jugui el F.C. Barcelona en totes aquelles competicions on participi. Les retransmissions són ofertes a la nostra pròpia seu social, en alta definició i en pantalla gegant. Cal destacar que la seu disposa d'un excel·lent servei de bar i que l'accés al local està reservat només per als socis i sòcies de la CPC.

Si encara no ets soci o sòcia prem aquí.

1. Dades personals

S'ha detectat que és menor d'edat.

Per tal de poder finalitzar l'alta de soci, descarreguí el document d'autorització parental. Una vegada estigi degudament reomplert ens el pot fer arribar escanejat mitjançant correu electrònic o bé correu postal.

Soci/a del FC Barcelona2. Dades BancàriesAutoritzo el cobrament recurrent de la quota.
Accepto i he llegit les condicions legals i d'afiliació